Ervaringen

2fma ervaring

Blog | 2fma ervaring

2fma ervaring

Online zijn talloze ervaringen te vinden van onderzoekers die een Research Chemical testten. Voor iedereen die zich oriënteert op een product dat passend is bij jouw wensen, kan het waardevol zijn om gebruik te maken van deze ervaringen.
Hieronder een samenvatting van een onderzoeksverslag. De gebruiker was onder invloed van 2fma en in gezelschap van een tweede persoon toen hij zijn bevindingen opschreef. Het is voor deze gebruiker de derde keer dat hij experimenteerde met dit product:

Vertaling van een Engelstalig Tripreport op Reddit:

Dosering en duur: 35 mg in de ochtend met twee herdoseringen van 25-30 mg (drie en zes uur na de eerste doses).
9 uur na de laatste inname voel ik nog steeds wat restanten van de visuele en fysieke effecten. De cognitieve effecten zijn nu wel verdwenen.

Onrust: Ongeveer een uur na de eerste dosering voel ik een verhoogde hartslag en transpiratie. Terwijl ik dit signaleer komt er ook een onrust opzetten. Ik moet toegeven dat ik even dacht dat ik te ver was gegaan. Gelukkig heb ik mezelf tijdens eerdere onderzoeken met producten leren kalmeren, door mezelf eraan te herinneren dat het slechts een effect is van het middel en dat ik fysiek veilig ben. Ik heb het idee dat de onrust door het combineren van 2-FMA en cafeïne groter wordt.

Euforie: Na de eerste dosering van 35 mg op een lege maag, is een wijziging in gemoedstoestand nauwelijks merkbaar. Na de eerste herdosering van 25 mg voel ik me direct meer gestimuleerd om in actie te komen. Gezelligheid voelt goed en alles is rustig, kalm en gelukzalig. Even heb ik een moment meegemaakt waarin ik de persoon met wie ik was mijn dankbaarheid en waardering wilde tonen. Dit voelde heel natuurlijk aan. Tijdens gebruik van 4F-MPH heb ik eerder gemerkt de neiging tot tunnelvisie te krijgen en mijn omgeving te vergeten, omdat ik visueel gevangen zit. Bij gebruik van 2fma zit ik helemaal niet in mijn eigen wereld, ik merk mijn omgeving wel op. Ik voel minder chaos. Deze kalmte zorgt voor een minimale euforie.

Emoties: Ik ervaar niet dat mijn emoties zijn afgestompt, maar vooral dat mijn dagelijkse beslommeringen lijken te zijn verdwenen. Ik voel me kalm en relaxed. Ik ben helemaal tevreden met het gezelschap waarin ik ben.

Cognitie: Ik voel zuivere focus. Ik ben er niet zeker van of het komt door de aard van 2fma of dat het amfetaminen in het algemeen zijn, maar ik voel dat ik veel meer focus heb op wat ik doe. Ik heb eerder al gemerkt dat ik uren kan studeren. Mijn gedachten slaan weinig zijpaden in en ik kan mijn aandacht bewust richten op andere gedachten, dan de gedachten die van nature komen.

Sociaal: Socialiseren voelt goed zodra de stimulerende high (na dosering 2) begint te werken. Ik dacht dat praten niet leuk zou zijn, maar als het gesprek eenmaal op gang is gekomen, gaat het heel natuurlijk. Ook heb niet de behoefte om te knuffelen, maar ik geloof wel dat een zinvolle, diepe conversatie in zo’n toestand een beetje vreemd zou aanvoelen. Ik heb het niet geprobeerd, dus ik weet het niet. De gesprekken vloeien wel makkelijk en natuurlijk. Ik voel me ook in staat om makkelijker op een vreemde af te stappen en een gesprek aan te knopen. Ik voel me wat intuïtiever.

Fysieke effecten: Visueel: Rond T+5h-9h merk ik matige visuele veranderingen. De witte letters op het scherm van mijn laptop worden kleurrijker. Het wordt steeds lastiger om de letters op mijn scherm überhaupt scherp te zien. Overige dingen die ik zie komen juist scherp binnen, in ik voel me aangetrokken tot lichten en felle kleuren. Op een gegeven moment begon ik zelfs patronen op de badkamervloer te zien. Er waren geen volledige hallucinaties.
Cardiovasculair: Tijdens het inkicken laat mijn hart mij weten aanwezig te zijn. Gedurende 10-20 minuten voel ik me zelfs opgejaagd en niet echt relaxed door mijn snellere hartslag. Na het bijhouden van mijn hartslag bleek hij gewoon tussen de 80 en 105 slagen per minuut te maken.
Tremors: Mijn handen trillen niet echt, maar ik ben wel wat onhandig in mijn coördinatie.

Nuchterheid veinzen: Ik geloof echt dat je je ‘nuchter’ kunt gedragen op 2fma. Tijdens de high is er geen pupilverwijding. Ik voel me nog steeds mezelf, gewoon blij, met goede focus en kalm.

Best gebruikt voor: Ik voel zeker een duidelijk verhoogde focus. 2fma wordt regelmatig gebruikt voor lange studie- of werksessies en ik kan zeker zien waarom. Socialiseren m.b.v. 2fma zou waarschijnlijk ook leuk zijn, maar ik denk dat er veel middelen zijn die daar nog veel geschikter voor zijn. Lichte lichaamsbeweging (wandelen, fietsen) voelt geweldig. Mijn lichaam voelt vrij licht aan en beweging gaat heel makkelijk.

Extra opmerkingen: Verwacht geen wondermiddel, maar als je eenmaal iets begint te doen, voelt het makkelijk om daar lekker in door te zetten. Als je echt wilt gaan voor een recreatieve high, kies dan voor een andere verbinding.

Tot slot

Was deze blog leuk om te lezen en lijkt het je leuk om een blog over 4-fma te lezen? Je hebt zojuist een blog gelezen over 2fma ervaring. We hebben ook een blog over 4fma ervaring, klik hier!