Bezorginformatie

Wij versturen bestellingen discreet en alleen in combinatie met Track & Trace, via diverse koeriers. Onze verpakkingen zijn van A-kwaliteit en geschikt om wereldwijd te versturen. Door het gebruik van Track & Trace kan u uw pakket redelijk accuraat volgen, hiermee verzorgen wij een actuele status van de verzendingen en kan u zien waar uw order is. 

Verzendkosten

 • Nederland
  • Pakket € 7,95 (tot max. 5kg) incl. Track & Trace

Overige locaties zijn terug te vinden bij het plaatsen van een order.
Heb je andere wensen? Laat het ons weten!

Heb je geen bestelling ontvangen? Wij hanteren de volgende policy:

Het is heel vervelend om iets te bestellen, betalen en vervolgens de bestelling niet ontvangen. Dit is zowel voor u als voor ons frustrerend.

Een koerier geeft ons een standaard indicatie, wat de verwachte levertijd zal zijn, onder de noemer “Best Effort”.
Helaas kan het voorkomen dat uw bestelling langer onderweg is dat de verwachte levertijd, de koerier probeert altijd de verwachte levertijd te halen en soms door omstandigheden lukt de koerier het niet. Oorzaken lopen uiteen van pech onderweg tot het zoek raken van een pakket.

Dit gebeurt bij elke koerier en als u dat overkomt, dan starten wij een onderzoek om te kijken wat er mis is gegaan. Let op,  als uw order meerdere werkdagen onveranderd blijft met de status “In transit” of “onderweg”, dan gelden de volgende regels:

 • minstens 5 werkdagen voor zendingen naar een buurland
 • minstens 10 werkdagen voor overige landen.

Mogelijke oplossingen die wij bieden als blijkt dat jouw bestelling verdwenen is:

 • wij vergoeden de waarde van je bestelling
 • wij versturen je bestelling opnieuw

Wanneer vergoeden wij een bestelling niet:

 • wanneer u een onjuist adres opgeeft en de koerier kan deze niet afleveren
 • wanneer u het pakket niet ophaalt bij een ophaalpunt
 • wanneer het pakket geleverd is bij de buren, omdat u niet aanwezig was
  • laat het pakket bezorgen bij een ophaal punt, dit voorkomt problemen!

Anoniem bestellen en ontvangen

Anoniem je Research Chemicals bestellen? Het team van Zzzzap.nl staat voor je klaar als het gaat om het anoniem ontvangen van je bestelling. De bestelde producten worden zorgvuldig verpakt in een blanco enveloppe of doos. Zo kun je aan de buitenkant nooit zien wat precies de inhoud is.

Ons verpakkingsmateriaal

Klanten mogen erop vertrouwen dat het verpakkingsmateriaal dat door ons wordt gebruikt volledig discreet en vrij van logo’s ed. is. Een derde zal nooit aan het verpakkingsmateriaal kunnen afleiden wat de inhoud van het pakket is of wie de afzender is.

Brievenbuspakket

Zzzzap.nl | Brievenbuspakket

Zzzzap.nl | Brievenbuspakket

Verzenddoos

Zzzzap.nl-anonieme-verpakking-verzenddoos

Anonieme verzenddoos zzzzap.nl

Neem contact met ons op

Overweeg je om jouw eerste bestelling bij Zzzzap te plaatsen, maar heb je n.a.v. bovenstaande toch nog vragen? Neem gerust contact met ons op middels e-mail: [email protected]. We staan van maandag tot vrijdag tussen 09:00 en 15:00 voor je klaar om jou de duidelijkheid te bieden die je nodig hebt om je eerste bestelling met een gerust hart te kunnen plaatsen.