Bestel Informatie

3cmc kopen

3cmc kopen | Blog |

3cmc kopen, hoe werkt dat precies?

3cmc kopen is vrij makkelijk. Het werkt precies hetzelfde als iedere andere aankoop die je online doet. Het enige verschil is dat we discreet met alle aspecten omgaan. Denk hierbij aan de verzending en het product.

Het bestellen van RC’s

Uiteraard zijn er een hele hoop verschillende soorten Research Chemicals, oftewel NPS (Nieuwe Psychoactieve Stoffen) in omloop en deze worden online aangeboden. Het is echter belangrijk dat onderzoekers alleen onderzoek doen met middelen die in een laboratorium getest zijn. Wat veel voorkomt is dat soortgelijke producten van een keukentafel via een Vespa bij de onderzoeker in zijn/haar/het broekzak eindigt. Het is maar net waar de onderzoeker zich prettig bij voelt.

Voordat je aan je onderzoek begint, kan het handig zijn om eerst online op onderzoek uit te gaan. Zoek je wat informatie omtrent 3cmc? Klik dan hier!

3cmc varianten

3cmc is in verschillende varianten verkrijgbaar. Onderstaand een aantal varianten die verkrijgbaar zijn in onze shop.

Betaling

Het betalen van een bestelling is vrij gemakkelijk. Onderstaand een opsomming van de mogelijkheden in onze shop.

  • Direct bankoverschrijving
  • iDeal
  • Sofort
  • Bancontact
  • Crypto
  • Creditcard

Verzending

Het verzendproces gaat middels pakketbezorging. Jij ontvangt je bestelling net als ieder ander pakket. Voordat je je pakket thuis ontvangt, krijg je natuurlijk eerst een Track&Trace code toegestuurd.

Je bestelling is met uiterste zorg verwerkt en zal discreet bezorgd worden. Wil je weten hoe je pakket er precies uit ziet? Klik dan hier!

Ontvangen

We hopen natuurlijk dat je je bestelling op het gewenste moment ontvangt. Het kan voorkomen dat de bezorgdiensten rond de feestdagen extra druk zijn door bijvoorbeeld Sinterklaas of Kerst.

Klanttevredenheid

Heb jij je bestelling ontvangen en ben je tevreden, dan zouden wij het enorm waarderen als je een review zou plaatsen. Hierover ontvang je een link per mail.

Acties

Wil je graag op de hoogte worden gehouden van onze acties? Meld je dan snel aan voor onze nieuwsbrief! Dit kan onderaan deze pagina of via ons contactformulier.