Nieuws, Product Informatie

Wat is 1P-LSD

1P-LSD blotter 150mcg | zzzzap.nl

Wat is 1P-LSD?

Wat is 1P-LSD? 1P-LSD, de semi-synthetische psychedelische Research Chemical. Deze substantie behoort tot de Lysergamide familie en kwam rond 2015 voor het eerst op de markt. Het is niet bekend wie als eerste 1P-LSD heeft gesynthetiseerd, maar waarschijnlijk is deze substantie ondekt in een academische setting.

1P-LSD werd op de markt gebracht als legale vervanger en alternatief van LSD. Uit onderzoek blijkt ook dat het zeer goed te vergelijken is met LSD.

Uit onderzoek is o.a. gebleken dat de subjectieve effecten van 1P-LSD, ten opzichte van LSD, identiek zijn. Er zijn ook vergelijkbare psychedelica zoals LSA, ayahuasca en psilocybine. Echter schijnt het veel sneller stimulerend te werken en dat de fysieke en cognitieve effecten ook veel sneller op zullen treden.

Effecten

Op internet zijn verschillende verhalen te vinden omtrent de effecten van 1P-LSD.

Tijdens een onderzoek zijn de effecten euforisch, snel bewegend, scherp en tintelingen hetgeen wat verwacht kan worden. Hierdoor wordt  het vaak beschouwd als een zeer energiek en stimulerend product.

De effecten angst en paranoia komen vrijwel niet voor.

Ervaringsrapporten

Er zijn meerdere ervaringsrapporten te vinden van 1P-LSD met verschillende doseringen. Let op: ervaringsrapporten zijn enkel rapporten op basis van ervaringen. Zzzzap.nl adviseert 1P-LSD enkel en alleen aan voor onderzoek. Menselijke consumptie raden wij dan ook af.

Bestellen

1P-LSD kun je bestellen door HIER te klikken. Let wel op, 1P-LSD is niet voor menselijke consumptie en dient alleen voor onderzoeksdoeleinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *