Ervaringen, Product Informatie

4fma ervaring

4fma ervaring | Blog | Zzzzap.nl

4fma ervaring

Onderstaand een aantal ervaringen met 4fma welke online geschreven zijn door een onderzoeker.

Ik heb 4fma gebruikt en het was een interessante ervaring. Ik voelde me energieker en meer alert dan normaal.”

Wat is 4fma precies

4fma (4Fluoromethamphetamine) is een synthetische psychostimulant en analoog van methamfetamine. Het is een fluorinevervanger voor de methamfetaminestructuur. Daarom is het een recreatief middel met psychoactieve eigenschappen.

4fma gebruikt met ook wel als vervanging voor andere stimulerende middelen zoals MDMA. Ook wordt het gebruikt als verdovend middel om pijn en spierkrampen te verlichten.

In Europa is 4fma een populair onderzoeksmiddel. Het wordt vaak gebruikt in wetenschappelijk onderzoek naar het effect van psychostimulanten op de hersenen. Het is een stof die alleen legaal is om te verhandelen als onderzoekschemicaliën; het is niet bedoeld voor menselijke consumptie.
Lees hier de productomschrijving van het product 4fma

4fma en speed. Wat is het verschil tussen en waarom vergelijkt men dit met elkaar?

4fma is een synthetische versie van methamphetamine, terwijl speed (methamphetamine) een synthetische amphetamine is. Beide stoffen veroorzaken vergelijkbare effecten zoals verhoogde energie, alertheid, focus en concentratie. Maar 4fma heeft een langere duur van stimulatie en een hogere potentie dan speed. Hierdoor stelt het gebruikers in staat om langer actief te blijven.

Daarnaast is het risico op verslaving van 4fma lager. Voorzichtigheid is geboden tijdens je eerste 4fma ervaring.

Een 4fma alternatief?

4Fluoromethamphetamine (4FMA) kan worden vergeleken met andere synthetische amfetaminen zoals methylfenidaat (Ritalin). Het verschil tussen 4fma en methylfenidaat (Ritalin) is dat 4FMA een veel krachtigere stimulans is. Maar 4fma heeft een langere duur van stimulatie en een hogere potentie dan methylfenidaat. Daarnaast heeft 4FMA een lager risico op verslaving dan methylfenidaat. 

Producten in bovenstaand artikel:

Meer informatie

Uitgebreide informatie over dit product kun je vinden op Psychonautwiki.

Producten in de shop zijn uitsluitend voor onderzoeksdoeleinden geschikt.